Vælg en side

Det er vigtigt at vedligeholde din hængekøje, hvis du ønsker at have glæde af den i lang tid. Der er flere ting, du kan gøre for at sikre dig, at din hængekøje holder sig pæn og funktionel.

Beskyt mod vejr og vind

Hvis du har mulighed for det, så anbefales det at tage din hængekøje ind om aftenen eller når det regner. Dette sikrer, at den ikke udsættes for unødvendigt slid og holder sig pæn i længere tid.

Hold den ren

Det er naturligt, at hængekøjer bliver beskidte over tid, især hvis de bruges udendørs. Derfor er det vigtigt at rengøre din hængekøje jævnligt for at fjerne støv, snavs og andre pletter. De fleste af vores hængekøjer tåler en tur i vaskemaskinen, men husk altid at tjekke vaskeanvisningen først.

Opbevaring om vinteren

Når sommeren er slut, og det bliver koldere udenfor, så er det en god idé at opbevare din hængekøje et tørt og køligt sted. Dette kan forlænge dens levetid, da den ikke udsættes for kulde og fugtighed i vintermånederne.

Hold øje med slid

Hvis du bruger din hængekøje meget, kan den blive udsat for slid og begynde at vise tegn på det. Hold derfor øje med eventuelle huller eller revner i stoffet og reparer dem hurtigt for at undgå yderligere skader.

Nyd din hængekøje

Ved at følge disse enkle tips kan du sikre, at din hængekøje holder sig pæn og funktionsdygtig i mange år frem. Så husk at tage den ind om aftenen, rengøre den regelmæssigt og opbevare den på den rigtige måde om vinteren – så kan du nyde den afslappende komfort i din hængekøje i lang tid.