Vælg en side

Et bord til 6 personer skal gerne være så langt som muligt for at give plads til alle. Størrelsen på et standardbord til seks personer er ca. 195 cm eller derover, hvilket giver rum til op til otte personer, når der er en person ved begge bordender. I modsætning til længden, er standardbredden på et seks-personersbord 90 cm.

Vil du gerne have mere plads omkring bordet? Overvej da at købe et bord med større længde end standardmål. Ved hjælp af et bord med en længde på 220 cm eller derover, kan du få plads til op til 10 personer!

Men husk altid at tage dine møbler, herunder borde, omkringliggende rum og passende størrelse i betragtning, før du bestiller dit bord. Det er vigtigt at vælge det korrekte bord til din plads, så du kan nyde god beliggenhed med vennerne!

Vil du se de forskellige muligheder for borde? Du kan tjekke vores brede udvalg af spiseborde og finde det, der passer til dine behov. Vi har et stort udvalg af modeller i forskellige størrelser, så du kan få det perfekte bord til din plads. Tag et kig og se!

Så hvor langt er et bord til 6 personer? En standardbordslængde for seks personer er ca. 195 cm eller derover, men du kan altid vælge en længere bordlængde, hvis du gerne vil have ekstra plads. Tag et kig på vores udvalg og find det perfekte bord til dit hjem!

Find inspiration i vores store sortiment af spiseborde, så du kan finde det der passer bedst til dine behov. Vi har borde i forskellige størrelser og designs, der passer til ethvert hjem! Se vores udvalg af spiseborde og find det perfekte match for din rumindretning.

Vil du gerne have mere information om vores bordprodukter? Følg med på vores blog og lær mere om de forskellige bordmuligheder, der findes. Vi har tips og tricks til at hjælpe dig med at finde det perfekte bord samt gode ideer om, hvordan du kombinerer forskellige stilarter og materialer til et moderne look. Tag et kig og se hvad vi har at byde på!