Vælg en side

Denne klapstol med polstret sæde er lige noget for dig. Stålstellet er pulverlakeret i en sort farve, og den maksimale belastningskapacitet er 100 kg. Stolen er perfekt til enhver lejlighed, har en behagelig sædehøjde på 44 cm og kan nemt foldes sammen, når den ikke er i brug. Den måler 45 cm i dybden og 78 cm i højden, når den er foldet ud, hvilket gør den til en ideel størrelse til ethvert rum eller udendørsareal. Uanset om du har brug for ekstra siddepladser til en fest eller bare ekstra stole til hverdag, vil denne foldestol helt sikkert være en stilfuld og praktisk tilføjelse til dit hjem. Få din i dag!

Spar penge lige nu og få din egen klapstol med polstret sæde. Den er perfekt til både hverdag og fest, så du altid har en ekstra siddeplads ved hånden, når der er brug for det. Nyd bekvemmeligheden ved klapstole, der ikke fylder meget, når de er foldet sammen, og som samtidig er et behageligt sted at sidde.

Du kan finde et stort udvalg af farver på klapstole her

fra klassisk sort til dristige farver som grøn og blå. Sørg for at tjekke resten af vores møbelkollektion for flere flotte møbler, der kan tilføje stil og komfort til dit hjem.

Shop online I dag og gør et kup

Hver uge opdateres siden med nye tilbud og gode rabatter. Køb din klapstol i dag, og begynd at nyde bekvemmeligheden ved ekstra siddepladser, når du har brug for det!

Levering af din nye klapstol

er tilgængelig i de fleste områder. Køb din egen, og begynd at få mest muligt ud af ekstra siddepladser i dag!

Benyt dig af dette fantastiske tilbud nu og få din klapstol med polstret sæde. Nyd bekvemmeligheden ved ekstra siddepladser efter behov, og spar penge på samme tid! Du vil ikke blive skuffet. Shop online nu og vær sikker på, at du får et kvalitetsprodukt til en overkommelig pris.