Vælg en side

Installere et solsejl er en nem måde at skabe skygge og privatliv i haven. Her er de trin, du skal følge for at hænge dit sejl korrekt op:

  1. Fastgør linjen til hjørnerne på sejlet.
  2. Hold sejlet op i den ønskede position og vælg, om det skal fastgøres til husmur, pæle eller begge dele.
  3. Pælen(e) skal nedgraves mindst 0,8 meter og frølår og øjeøskner skal monteres på fastgørelsespunkterne.
  4. Det nederste af sejlet fæstes til det øverste af husmuren ved at stramme alle line, som du har lagt under den.
  5. Når sejlet er fastgjort til husmur, skal du sørge for at det også monteres korrekt pælene. Fastgør linjen mellem de to øverste punkter af pælen og bunden af sejlet.
  6. Monter derefter et øjeøsken på toppen af hver pæl og træk linjen stramt.
  7. Fastgør det sidste reb som holder sejlet fast, til en anden pæl eller ved at binde det rundt om den første pæl.

Når du har fulgt disse trin, er dit solsejl klar til brug! Nyd de sene sommeraftener med frisk luft og skygge i haven.

For at øge holdbarheden på sejlet kan det være en god idé at behandle det med et vind- og vejrbestandigt middel. Dette bør gøres mindst én gang om året for at bevare sejlets kvalitet.

Husk også at tjekke linjen regelmæssigt for at sikre, at den stadig er stram og korrekt fastgjort. Dette vil hjælpe med at holde dit solsejl på plads i mange somre fremover!

Hvis du følger disse trin, kan du nyde din personlige skygge og privatliv i haven – uden at skulle bruge en masse tid på at installere det. Det er hurtigt, nemt og giver et lækkert resultat!

Hvis du har brug for hjælp til opsættelsen af ​​dit solsejl, er du velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder professionel installationsservice – så du kan fokusere på nydelsen uden bekymringer.

Vil du være endnu mere miljøvenlig og øge energieffektiviteten i haven? Så kan du også vælge et sejl, der er lavet af miljøvenlige materialer. Dette vil hjælpe med at regulere temperaturforholdene i din have for mere energi effektivitet – og det har også den ekstra fordel at beskytte mod farlig UV-stråling.

Uanset hvordan du vælger at installere dit solsejl, kan du føle dig sikker på, at det vil give en behagelig skygge og et stykke privatliv i haven. Tag et kig på vores udvalg af solsejl og find det, der passer bedst til dit behov!

Kom i gang med installationen af dit solsejl og nyd de lune sommeraftener under skyggen – du vil ikke fortryde det!

Vi håber, at du har fundet denne guide nyttigt til opsættelsen af dit solsejl. Vi ønsker dig god fornøjelse og mange glade timer under skyggen!

Have en fantastisk sommer! ☀️