Vælg en side

Det er et godt spørgsmål. Ifølge Sparenergi.dk koster en LED lyskæde med 35 watt halogen/glødepærer for eksempel 150 kroner at have tændt 24 timer i døgnet i 3 måneder. Men hvis du vælger en lyskæde med 5 watt LED-pærer, vil det koste dig meget mindre. Faktisk kan du få den samme strømforbrug med denne type lyskæde til kun 20 kroner i samme periode!

Står du og skal til og have nogle nye super lavenergi led-lyskæder, så er det altså muligt at spare stort på din elregning. Så hvis du gerne vil have et lys, der ikke føles ubehageligt for øjnene og samtidig har en lav energiforbrug, så er LED-lyskæder det oplagte valg.

Der er mange fordele ved at holde regningerne nede, så hvorfor ikke tage et kig på LED-lyskæder? Det kan simpelthen betale sig! Vælg den løsning, der er bedst for miljøet og din tegnebog. LED-lyskæder giver dig selvsagt ikke kun økonomisk fordel, men de har også en længere levetid end andre typer af belysninger. Det betyder, at du ikke behøver at skifte dem så ofte, hvilket også er godt for miljøet. Så der er ingen grund til ikke at vælge LED-lyskæder! Derudover kan LED-lyskæderne nemt styres med en fjernbetjening, så du kan tilpasse lyset, som det passer dig.

Vælg LED-lyskæder og spar penge på din elregning! Det er den intelligente investering, som miljøet også vil takke dig for. Tag et kig på LED-lyskæderne i dag og find den løsning, der passer bedst til dit behov. Vælg energieffektive LED-lyskæder for en god investering – ikke kun økonomisk, men også miljømæssigt!