Vælg en side

Når du overvejer at få monteret en markise i dit hjem, er det vigtigt at have et fingerpeg om, hvad det koster. Det afhænger helt af størrelsen på markisen samt typen, som den skal være lavet af.

En markise i god kvalitet i størrelsen 250 x 150 cm koster således minimum ca. 8000 kroner, hvor en med størrelsen 500 x 150 cm koster minimum ca. 12000 kroner. Derudover skal du også huske at medregne omkostningerne ved montering.

Hvis du vil have en billigere løsning, kan du overveje en ikke-rulbar markise, som typisk koster mellem 3000 – 7000 kroner inklusiv installation. En lærredsmarkise kan koste mellem 3000 – 9000 kroner, mens en stålmarkise typisk ligger på omkring 3000 – 10000 kroner. En manuel tilbagetrækkelig markise har den højeste pris med et gennemsnit mellem 4000 – 14000 kroner.

Bedste-markise er stedet hvor du kan spare mange penge

Kigger du efter et godt tilbud, er det værd at tjekke Bedste-markise. Vi har en stor kollektion af markiser i høj kvalitet. Uanset om du leder efter en rulbar, ikke-rulbar, lærreds, stål eller manuel markise, har vi det perfekte produkt til den bedste pris.

Alle vores markiser inklusiv deres installation koster mindre end hos andre forhandlere. Vi tilbyder også rådgivning af professionelle montører, så du kan føle dig godt tilpas med installationen.

Kom ind på Bedste-markise og se vores store udvalg af markiser. Vi hjælper dig med at finde dit nye drømmeprodukt – i dag!

Fordele ved at have en markise:

Der er mange fordele ved at have en markise, herunder:

  • Det beskytter dit hus mod direkte sollys og giver dermed et køligt ekstra rum.
  • Du kan skabe et behageligt miljø, hvor du kan nyde din tid udenfor.
  • Det giver dig mulighed for at kontrollere det lys som skinner ind i huset og skaber et fredeligt soveværelse.
  • Markiser er billige og kræver minimal vedligeholdelse.
  • De er et godt alternativ til gardiner eller lameller, så du undgår unødvendige omkostninger.
  • Det giver dig mulighed for at nyde udelivet selv under barske vejrforhold.
  • Det er et let og økonomisk alternativ til at installere en overdækket terrasse.