Vælg en side

Et foto på lærred er en smuk og personlig måde at udstille dine billeder på. Men det kan være svært at få dem til at passe sammen på en væg. Her kommer det hemmelige trick ind i billedet – talforholdet 3:2.

Dette talforhold bruges ofte af professionelle billedkunstnere og fotografer, da det er kendt for at være det mest behagelige for øjet. Det betyder, at hvis du hænger billeder op med dette talforhold (eksempelvis 30x20cm), vil de føje sig harmonisk ind i din billedvæg.

Men hvad med de billeder, der ikke passer ind i dette talforhold? Du kan enten få dem printet i den ønskede størrelse hos en fotobutik eller selv beskære dem. Der findes også mange digitale redigeringsprogrammer, hvor du kan ændre billedets proportioner.

Sådan skaber du en personlig billedvæg

Udover det hemmelige trick med talforholdet, så er der også andre måder at skabe en smuk og personlig billedvæg på. Her kommer tre tips, der kan give din væg et personligt touch:

  • Indram dine billeder i forskellige farver og materialer: Det giver en dynamisk effekt og bryder den traditionelle ensfarvede billedvæg.
  • Tilføj elementer som planter, spejle eller andre dekorative genstande: Dette giver liv til din væg og kan skabe en interessant kontrast til dine billeder.
  • Bland nye og gamle billeder: Ved at kombinere moderne og vintage billeder skaber du en unik og personlig stemning i din billedvæg.

Gå på opdagelse på foto-på-lærred og spar masse penge lige nu

Hvis du er på udkig efter en unik og personlig måde at udstille dine billeder på, så kan et foto på lærred være det helt rigtige valg. Og lige nu kan du endda spare en masse penge ved at gå på opdagelse på diverse hjemmesider, der tilbyder denne service.